Jump to content
Informacinė juosta
  • Viskas apie baldus vienoje vietoje
  • Su malonumu pranešame, kad atnaujinome balduformule.lt interneto svetainę! Jūsų patogumui patobulinome svetainės dizainą ir funkcionalumą

Moderatorius

Moderatoriai
  • Publikacijų skaičius

    1.032
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1 Neutralus

Apie Moderatorius

  • Rangas
    Patyręs narys

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas išjungtas ir nerodomas kitiems vartotojams.

  1. iki
    Tarptautinė paroda "INTERZUM" vyksta Vokietijoje, Kelno mieste. Tai puiki galimybė išvysti baldų pramonės tiekėjų novatorišką galią, susipažinti su naujausiomis baldų pramonės tendencijomis, rinkos pokyčiais ir kt.
  2. Geri sprendimai namams
  3. Moderatorius

    Virtuvės baldų projektavimas

    Virtuvė skirstoma į pagrindines penkias zonas Palengvinkite savo gyvenimą – padalinkite savo virtuvę į zonas Virtuves galima padalinti į atskiras erdves, arba „zonas“, pagal tipiškas užduotis. Tai sutrumpina atstumus ir reiškia, kad viską laikote būtent ten, kur to reikia. Produktai Maistas yra laikomas „produktų“ zonoje. Fokusuotis reikia į lengvą prieigą prie turinio, kai planuojate šią zoną. Daiktai „Daiktų“ zona yra skirta stalo įrankiams, indams ir stiklinėms. Todėl laikyti indų plovimo mašiną šalia yra puiki idėja Valymas Šiai zonai priklauso ir indų plovimo mašina bei kriauklė. Užtikrinkite, kad renkatės užtektinai vietos priemonėms ir reikmenims čia. Ruoša Reikmenys, reikalingi maistui ruošti, laikomi tarp „virimo“ ir „valymo“ esančioje zonoje. Dėl stalčių juos paprasta pasiekti ir padėti ant valgio ruošimo vietos. Virimas Vietos šalia viryklės turėtų užtekti ir puodams, ir keptuvėms, ir gaminimo įrankiams. Gera idėja yra laikyti kepinmo formas ir reikmenis arti prie orkaitės. Sklandi darbo eiga yra įmanoma kiekvienoje virtuvėje Kiekviena virtuvė gali būti padalyta į penkias zonas – nesvarbu, kokia jos forma ar dydis. Dešiniarankiams žmonėms produktų, daiktų, valymo, ruošimo ir gaminimo zonos išdėstomos pagal laikrodžio rodyklę. Kairiarankiams – atvirkščia tvarka.
  4. Moderatorius

    Virtuvės baldų projektavimas

    Virtuvės planavimo zonos: Virtuves_zonų_planavimas.mp4
  5. Moderatorius

    Virtuvės baldų projektavimas

    Virtuvės baldų projektavime labai svarbi gerai išnaudota baldų erdvė Optimizuokites laikymo vietą Vienas iš svarbiausių virtuvės planavimo tikslų yra maksimaliai panaudoti turimą erdvę. Platesni, aukštesni, ilgesni stalčiai sukuria papildomą laikymo vietą – kitaip ji būtų iššvaistyta. Platesni stalčiai Naudodami vieną platų stalčių vietoje dviejų siaurų, galite sukurti iki 15 % daugiau laikymo vietos. Ilgesni stalčiai Jei turite pakankamai vietos, naudokite ilgesnius stalčius. Laikymo vieta padidėja iki 30%. Aukštesni šonai Aukšti stalčiai su uždarais šonais išnaudoja kiekvieną turimos erdvės centimetrą. Tuomet galima lengviau sudėti daiktus ir sutaupyti iki 55% erdvės. Žemas cokolis Akivaizdu – spintelė su žemu cokoliu suteikia daug daugiau naudingos erdvės, nei spintelė su aukštu cokoliu
  6. Moderatorius

    Kokie turi būti geri virtuvės baldai

    Patogi virtuvė Patogi_virtuvė.mp4
  7. http://zpa.blum.com/lt/lt/#/
  8. https://www.blum.com/lt/lt/ideas/overview/
  9. Moderatorius

    Kokie turi būti geri virtuvės baldai

    Šių laikų virtuvė Šių laikų virtuvė.mp4
  10. Moderatorius

    Naujos kartos durys

    Parodoje "Statyba ir Energetika 2019" buvo pristatytas įmonės "Durų planeta" naujos kartos durų modelis Stumdoma sistema, rotacinė. STATYBA_2019_IR_ENERGETIKA_2019__(1).mp4
×