Samuelis 10 Parašė Birželio 21, 2018 Pranešti Share Parašė Birželio 21, 2018 Sveiki gyvi Su žmona nusprendėm pasistatyti pavėsine sode. Tik nesutariam, kokios norim. Man visai patinka tos iš medžio, standartinės kaimiškos, žmona nenori medienos, sako išdarkys bendra sodybos vaizdą. Nu ir susiginčijom Gal kas statėtės pavėsines ir galėtų paagituoti, kuri geresnė ir turinti daugiau privalumų? 2 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Simonas 35 Parašė Birželio 22, 2018 Pranešti Share Parašė Birželio 22, 2018 Manau, kad pavėsinės medžiagas reikia derinti prie namo arba kitų eksterjero detalių pvz. šulinio, supynių ar kitų elementų Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Saniok 1 Parašė Birželio 23, 2018 Pranešti Share Parašė Birželio 23, 2018 Jeigu yra galimybė statykite taip , kad vakrinėje pusėje būtų sienelė. Nes Lietuvoje dažniausiai pučia vakarų vėjas. 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Roberta 3 Parašė Birželio 25, 2018 Pranešti Share Parašė Birželio 25, 2018 (redaguota) Pavesinės stogo dangą derinkite prie namo stogo dangos. Redaguota Birželio 25, 2018 , Roberta 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Dragon 11 Parašė Birželio 27, 2018 Pranešti Share Parašė Birželio 27, 2018 2018-06-21 d. 19:07 , Samuelis rašė: Sveiki gyvi Su žmona nusprendėm pasistatyti pavėsine sode. Tik nesutariam, kokios norim. Man visai patinka tos iš medžio, standartinės kaimiškos, žmona nenori medienos, sako išdarkys bendra sodybos vaizdą. Nu ir susiginčijom Gal kas statėtės pavėsines ir galėtų paagituoti, kuri geresnė ir turinti daugiau privalumų? As taip pat siulyciau pavesine stilistiskai pritraukt prie bendro sodybos vaizdo. Neblogai ziurisi pavesine ar kitas statinys su tokiais pat apdailos/medziagu elementais kaip ir pats namas. 2 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Gintas 4 Parašė Liepos 1, 2018 Pranešti Share Parašė Liepos 1, 2018 (redaguota) Čia reikėtų pamatyti pačia sodybą, kad būtų galima nuspresti kas labiau tinka Man asmeniškai tos medinės pavėsinės atrodo atrodo neskoningai, ypač tie masyvūs suolai ir kiti baldai. Kažkaip trūksta estetikos man. Nors aišku skonio reikalas čia. Iš tiesų tai galimas ir kompromisas - gan moderniai atrodanti medinė pavėsinė (http://laukbaldis.lt/pavesines/) Yra ir langai, ir medžio konstrukcija, tai jeigu nepavyks susitarti su žmona, manau čia galima rasti visai priimtinų variantų O šiaip aš pats tai esu už paprastesnes pavėsines. Gali čia pasidairyti tokių www.baremarytai.lt/pavesines/ Jeigu sodyba tokia modernesnė ir pastatyta ne iš kokių rastų, tai tikrai geriau įsipaišytų tokia pavėsinė, o ne ta old schoolinė medinė Redaguota Liepos 1, 2018 , Gintas 4 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
BMW 7 Parašė Rugpjūčio 26, 2018 Pranešti Share Parašė Rugpjūčio 26, 2018 Man labai patiko ši išskleidžiama pavėsinė 6 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Vita 3 Parašė Rugpjūčio 26, 2018 Pranešti Share Parašė Rugpjūčio 26, 2018 Va cia tai isties geras dalykas. Pavesine valdoma pulteliu, super ideja! 😍 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Bicas 11 Parašė Rugsėjo 3, 2018 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 3, 2018 Labai patiko mobilus berėmis terasos stiklinimas. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Simonas 35 Parašė Spalio 3, 2019 Pranešti Share Parašė Spalio 3, 2019 Geri sprendimao terasoms ir mobiliems stogams Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Eligijus 0 Parašė Sausio 29, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 29, 2020 Mano galva visad sprendimas yra stiklas, kaip čia http://baremarytai.lt/produktai/pavesines/ patys irgi ilgai galvą sukom, bet šitas variantas organiškiausiai prie bet kokio eksterjero tinka Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Linna 1 Parašė Vasario 16, 2020 Pranešti Share Parašė Vasario 16, 2020 2020-01-29 d. 04:31 , Eligijus rašė: Mano galva visad sprendimas yra stiklas, kaip čia http://baremarytai.lt/produktai/pavesines/ patys irgi ilgai galvą sukom, bet šitas variantas organiškiausiai prie bet kokio eksterjero tinka Bet vasara saule stipriai ikaitina stikla ir gaunasi nebe pavesine, o siltnamis😊, tuomet reikia galvoti kaip stikla pridengt, manau nelabai ekonomiska ir praktiska🤔 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Braškė 4 Parašė Vasario 17, 2020 Pranešti Share Parašė Vasario 17, 2020 prieš 21 valandą , Linna rašė: Bet vasara saule stipriai ikaitina stikla ir gaunasi nebe pavesine, o siltnamis😊 Tikrai taip. Pas mus yra istiklinta lodzija, tai vasara saule tiek ikaitina, kad ten neimanoma tvertis, neimanoma padeti jokio gyvo augalo. Nepadeda ir is vidaus detos zaliuzes. 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
audra 0 Parašė Birželio 11, 2020 Pranešti Share Parašė Birželio 11, 2020 2020-02-17 d. 14:07 , Braškė rašė: Tikrai taip. Pas mus yra istiklinta lodzija, tai vasara saule tiek ikaitina, kad ten neimanoma tvertis, neimanoma padeti jokio gyvo augalo. Nepadeda ir is vidaus detos zaliuzes. Yra tokie roletai specialūs, arba aklina uždaro ir neprikais arba kiti atspindi karšti ir šviesą saulės. Mano draugė nesitvėrė bute kaip karšta buvo tai nusipirko tuos atspindinčius tai džiaugias, nes pro juos viskas maosi, tai nėra taip kad viską užgožia, bet apsaugo gerai. Jinai pirko iš lauresta, o aš sužinojus tinklelius nuo uodų nusipirkau. Numetu linką: https://www.lauresta.lt/ gal prisireiks... Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Medinukas 5 Parašė Rugsėjo 4, 2020 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 4, 2020 Pati geriausia pavėsinė 1 Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Recommended Posts
Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijungti Dabar