Lijana 4 Parašė Spalio 28, 2019 Pranešti Share Parašė Spalio 28, 2019 (redaguota) prieš 18 valandų , Sauliux rašė: Labai patenkintas ikea metalinėmis lentynomis Rekomenduoju Maciau ir as tas lentynas, patiko. Bet svarstau ar tiktu virtuveje, nes pasizeidus dazams ir padejus ant lentynos koki slapia inda ar siaip nuo dregmes, neprades rudyti? Redaguota Spalio 28, 2019 , Lijana Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Saniok 1 Parašė Lapkričio 19, 2019 Pranešti Share Parašė Lapkričio 19, 2019 2019-05-08 d. 13:22 , Auris rašė: Man nepatiko, kad ikea gamina virtuves baldus pritaikytus tik 630mm plocio stalvirsiui ir negaliu uzdeti kito stalvirsio nes ju gylis 600 Nebutina pirkti IKEA virtuves stalvirsi. Man teko ant IKEA virtuves montuoti kitos imones stalvirsi. Nes jis ilgesnis 4100 mm ilgio ir taip pat 630 mm plocio. Klientas si virtuves stalvirsi pasirinko del to, kad nereikejo jo sujungineti. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
ieskau Parašė Lapkričio 20, 2019 Pranešti Share Parašė Lapkričio 20, 2019 gal galit pasakyt, kur galima rast stalvirsiu 63 cm? Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Saniok 1 Parašė Lapkričio 20, 2019 Pranešti Share Parašė Lapkričio 20, 2019 (redaguota) prieš 51 minutę, ieskau rašė: gal galit pasakyt, kur galima rast stalvirsiu 63 cm? 635 mm plocio virtuves stalvirsiu rasite UAB "Trukme" Redaguota Lapkričio 20, 2019 , Saniok Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Donata Parašė Lapkričio 28, 2019 Pranešti Share Parašė Lapkričio 28, 2019 2019-11-20 d. 18:16 , Saniok rašė: 635 mm plocio virtuves stalvirsiu rasite UAB "Trukme" jei patinka kai stalviršis visai neišsikišęs, tai, taip gali daryt, nes spintele 63 ir stalviršis 63. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Jurijus 8 Parašė Sausio 16, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 16, 2020 (redaguota) 2019-05-09 d. 00:54 , Vytas rašė: Stalvirsiais 630 mm prekiauja UAB "impeka" Redaguota Sausio 16, 2020 , Jurijus Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Jokubas 0 Parašė Sausio 17, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 17, 2020 Aš truputi su kitokiu klausimu. Kaip yra su pirkimu iš IKEA internetu. Tiksliau, kaip su pristatymu reikalai? Ar jie turi savo kažkokius kurjerius ar reikia kreiptis savarankiškai į kažką, kas atvežtų prekes iki namų. Dar taip pat įdomu kiek maždaug laiko siuntos keliauja iki namų, šiuo atveju reikėtų iki Mažeikių. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Dragon 11 Parašė Sausio 20, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 20, 2020 2020-01-17 d. 13:28 , Jokubas rašė: Aš truputi su kitokiu klausimu. Kaip yra su pirkimu iš IKEA internetu. Tiksliau, kaip su pristatymu reikalai? Ar jie turi savo kažkokius kurjerius ar reikia kreiptis savarankiškai į kažką, kas atvežtų prekes iki namų. Dar taip pat įdomu kiek maždaug laiko siuntos keliauja iki namų, šiuo atveju reikėtų iki Mažeikių. Pristatymo paslauga (taip pat ir baldu surinkimo paslauga) galima uzsisakyti IKEA parduotuveje. Apie tai reikia juos informuoti, nes paslauga yra atskira, o ne kaip savaime suprantama. Tik girdejau, kad kainos yra i didziaja puse... Siulau tiesiogiai susisiekti su IKEA ir viska jums issaiskins. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Joris 7 Parašė Sausio 20, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 20, 2020 2020-01-17 d. 13:28 , Jokubas rašė: Dar taip pat įdomu kiek maždaug laiko siuntos keliauja iki namų, šiuo atveju reikėtų iki Mažeikių. Apie savaite. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Linelis Parašė Sausio 31, 2020 Pranešti Share Parašė Sausio 31, 2020 Vilniuje ikea skaniai ir nebrangiai maitina :))) Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Veronika Parašė Vasario 1, 2020 Pranešti Share Parašė Vasario 1, 2020 Mes labai patenkinti IKEA santechnika Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
valytojas 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Pranešti Share Parašė Gegužės 3, 2020 Gal kam teko su Ikea baldais spręsti tarp spintelių tarpų problemą? Situacija tokia, kad planuojant sustačius spinteles poroje vietų apačioje ir viršuje liktų tušti tarpeliai po 12-16 cm. Viršuje galima lentynėles padaryti viskas kaip ir gerai, bet kaip su apatinėmis spintelėmis? Mano suvokimu galimi keli variantai pastatoma su vidine dalimi - pirkti siauriausią 20x80 spintelę ir siaurinti iki reikalingų matmenų arba tiesiog nenaudoti šoninių sienelių ir prisipjauti iki reikiamo dydžio įsistatyti horizontalias dalis ant medinių kaištukų ar konfirmatorinių varžtų. Bet kaip su fasadu? Gražiai tikrai namų priemonėmis nepavyks prijauti ar kantuoti. Turint reikalingų matmenų fasadą galima bandyti vertikalų siaurą stalčiuką išsitraukiantį daryti prieskoniams, rankšluostukams ar net sukabinti rečiau naudojamus įrankius ant ištraukiamos sienelės ar pan.. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Kaltukas 0 Parašė Gegužės 4, 2020 Pranešti Share Parašė Gegužės 4, 2020 (redaguota) prieš 14 valandų , valytojas rašė: Gal kam teko su Ikea baldais spręsti tarp spintelių tarpų problemą? Situacija tokia, kad planuojant sustačius spinteles poroje vietų apačioje ir viršuje liktų tušti tarpeliai po 12-16 cm. Viršuje galima lentynėles padaryti viskas kaip ir gerai, bet kaip su apatinėmis spintelėmis? Mano suvokimu galimi keli variantai pastatoma su vidine dalimi - pirkti siauriausią 20x80 spintelę ir siaurinti iki reikalingų matmenų arba tiesiog nenaudoti šoninių sienelių ir prisipjauti iki reikiamo dydžio įsistatyti horizontalias dalis ant medinių kaištukų ar konfirmatorinių varžtų. Bet kaip su fasadu? Gražiai tikrai namų priemonėmis nepavyks prijauti ar kantuoti. Turint reikalingų matmenų fasadą galima bandyti vertikalų siaurą stalčiuką išsitraukiantį daryti prieskoniams, rankšluostukams ar net sukabinti rečiau naudojamus įrankius ant ištraukiamos sienelės ar pan.. Aš siūlyciau nišose padaryti vyninę arba atviras lentynėles. Jas reikėtų gaminti visai iš kitos medžiagos negu baldų fasadai, pvz. iš medžio lukšto ar natūralios ąžuolo medienos . Redaguota Gegužės 4, 2020 , Kaltukas Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Modo 5 Parašė Gegužės 12, 2020 Pranešti Share Parašė Gegužės 12, 2020 Man IKEA baldai niekuom neissiskiria is kitu standartiniu baldu. Kokybe ne pati geriausia, bet ir ne pati prasciausia, tokie baldai labai tinka laikinam bustui, kai nesinori daug investuot arba nuomai. Bet nestandartiniams baldams jie neprilygsta, nei kokybe, nei medziagu, spalvu ivairove. Visada renkuosi tik nestandartinius baldus. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Baldrenka Parašė Gegužės 26, 2020 Pranešti Share Parašė Gegužės 26, 2020 Profesionalus Ikea baldu montavimas , projektavimas. Daugiau info www.baldrenka.lt Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Elena 0 Parašė Rugsėjo 3, 2020 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 3, 2020 Man patinka Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Linna 1 Parašė Rugsėjo 3, 2020 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 3, 2020 (redaguota) prieš 7 valandas , Elena rašė: Man patinka Bet sutikim, IKEA jaunoms seimoms ar ne itin pasiturintiems neblogas pasirinkimas. Tarkim kol auga vaikai IKEA baldai pats tas, o veliau isigyji geresnius. Redaguota Rugsėjo 3, 2020 , Linna Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Rene 6 Parašė Rugsėjo 18, 2020 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 18, 2020 Megstu pavaikscioti po IKEA, pasisemt ideju Si karta uzmaciau stai tokia perforuota siuksliadeze, pagalvojau, kad neblogas dalykas darzoviu laikymui ar kt. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Rene 6 Parašė Rugsėjo 18, 2020 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 18, 2020 Ir dar lentyneles vielines Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Recommended Posts
Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijungti Dabar