Jump to content
News Ticker
  • Viskas apie baldus
  • Gamyba Medžiagos Idėjos Sprendimai

    Kokį pasirinkti virtuvės stalviršį


    Recommended Posts

    2017-12-09 d. 00:58 , Roberta rašė:

    Būtu įdomu sužinoti kokį virtuvėje pasirinkti stalviršį.

    :)

    Manau, kad renkantis stalviršį reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos pagrindinius kriterijus:

    1. Sienos ilgį kur bus montuojamas stalviršis (ar bus galima padaryti iš vieno gabalo);

    2. Lango aukštį, jeigu bus montuojamas stalviršis ties langu (ar bus galima atidaryti langą );

    3. Stalviršio nišos gylį  (ar bus galima montuoti gilesnį negu 600 mm).

    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse

    Apibūdinsiu dažniausiai Lietuvoje montuojamus stalviršius.

     Vienas ekonomiškiausių ir populiariausių yra LMDP (laminuotos medžio drožlių plokštės) stalviršis dengtas HPL (aukšto slėgio laminatu) . Jo ilgis dažniausiai būna  4100 mm, yra ir 5300 mm.

    Jo trūkumai :

    Turi jungimo siūles,

    Bijo ilgalaikės aukštos temperatūros,

    Neapdirbtos siūlės bijo vandens,

    Dalinai braižosi.

    Pliusai:

    Gera kaina,

    Spalvų pasirinkimas platus.

    Dar rinkoje populiarūs lieto akmens stalviršiai. Jie pagaminti iš akmens dulkiu, klijų ,polimerų spalvos pigmentų ir kitų priedų. Šių stalviršių dydis neribojamas.

    Jo trūkumai :

    Aukšta kaina,

    Bijo  aukštos temperatūros,

    Dalinai braižosi.

    Pliusai:

    Nėra jungimo siūlių,

    Nebijo vandens,

    Nebijo chemijos.

    Yra dar akmeniniai stalviršiai -  natūralaus akmens ( dažniausiai granito ) ir dirbtinio akmens (kvarco).

    Jo trūkumai :

    Aukšta kaina,

    Turi jungimo siūles,

    Trapus.

    Pliusai:

    Nebijo vandens,

    Nebijo chemijos,

    Patvarus aukštai temperatūrai,

    Nesibraižo.

     

     

    • Patinka 1
    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse

    Norintiems virtuvėje medžio masyvo stalviršio, siūlyčiau gerai apsvarstyti, nes toks stalviršis įgeria dėmes, nuo temperatūros ir drėgmės gali skilinėti, deformuotis. Nebent tai būtų virtuvė, kurioje nebus intensyviai gaminamas/ruošiamas maistas ir pan.

     

    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse
    • 2 months later...
    prieš 17 valandų , UAB Termopalas rašė:

    Dar vienas populiarus ir praktiškas pasirinkimas - Compact HPL stalviršiai. 

    Ploni, moderniai atrodantys, visiškai atsparūs drėgmei, neįgeria spalvų. 

    Plačiau apie Compact HPL galite skaityti čia: www.namudizainas.lt/norite-jaukios-modernios-virtuves/

    10 DETALES.jpg

     

     

     

     

    Su kokiomis priemonėm jis yra apdirbamas???

    Kaip suprantu su medžiui skirtom priemonėm apdirbinėti negalima, nes atšipo visi pjūklai.

    Redaguota , Medinukas
    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse
    3/2/2018 d. 07:18 , Medinukas rašė:

    Su kokiomis priemonėm jis yra apdirbamas???

    Kaip suprantu su medžiui skirtom priemonėm apdirbinėti negalima, nes atšipo visi pjūklai.

    Compact HPL apdirbame CNC centru. Visas šios medžiagos apdirbimo paslaugas galite užsisakyti pas mus, teliks sumontuoti :)

    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse
    • 2 weeks later...
    • 4 weeks later...
    • 3 months later...
    • 1 month later...
    • 1 month later...
    2018-09-13 d. 19:05 , Kostas rašė:

    Ar yra toks stalvirsis kuris nebijo peilio ???

    Ko gero atspariausias butu nerudijancio plieno stalvirsis. Tokius dazniausiai turi viesojo maitinimo istaigos, kur intensyviai gaminamas maistas. Aisku per laika jie pasibraizo, bet atsparesnio stalvirsio neteko matyt.

    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse
    • 2 months later...
    2018-11-10 d. 08:04 , Gintarė rašė:

    Jei rimtai, tai as labai pykstu ant savo baldininko, kad man renkantis virtuvės baldus nepasiulė lygaus stalvirsio. Rupleta stalvirsi sunku nuvalyti, reikia net sepeteliu pasveisti.

     

     

    Pritariu, nesirinkite medzio drozliu stalvirsio stambiai rupleto bei vienspalvio sviesaus.  Negana to, kad sunku nuvalyti dar ir labai mstosi visi nesvarumai

    😔

    Pranešimo nuoroda
    Dalintis kitose svetainėse
    • 3 weeks later...

    Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

    Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

    Susikurti paskyrą

    Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

    Registruotis

    Prisijungti

    Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

    Prisijungti Dabar
    ×
    ×
    • Sukurti naują...