Samuelis 10 Parašė Balandžio 8, 2019 Pranešti Share Parašė Balandžio 8, 2019 Sveiki. Koki interneto tiekeja siuo metu naudojate ir ar esate juo patenkinti? Galvoju atsinaujinti savo plana, pradejau daugiau Netflixa ziureti tai jau jaucias, kad internetas per silpnas tokiam dalykui. Tai ieskau kokios alternatyvos, gal patarsite? Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Antonijus 1 Parašė Balandžio 29, 2019 Pranešti Share Parašė Balandžio 29, 2019 Aš pats prieš kelis metus perėjau į Telia iš Cgates, tai tuos kelis metus neturiu priekaištų internetui. Gali pabandyt gauti pasiūlymą iš jų https://www.telia.lt/privatiems/internetas, pats moku apie 10eur už mėnesį už šviesolaidinį internetą kurio greitis 100Mb/s. Man tokio greičio per akis tiek streaminimams, tiek žaidimams. Aišku kiekvieno poreikiai skirtingi ir sąlygos skirsis, tai patogiausia būtų tiesiog pateikti užklausą ir pasižiūrėti, ką jie tau pasiūlys. Yra ir nemažai pasiūlymų - pvz pats dabar kartu su namų internetu turiu pusmečiui nemokamą 10Gb 4G internetą. Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
vite01 0 Parašė Balandžio 1, 2021 Pranešti Share Parašė Balandžio 1, 2021 Jeigu planuojate įsirengti internetą namams, rekomenduoju kreiptis į Markestro, pas juos yra galimybė, vienu metu sužinoti skirtingų interneto tiekėjų pasiūlymus geriausia kaina Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
beeflower44 0 Parašė Liepos 3, 2022 Pranešti Share Parašė Liepos 3, 2022 Sveiki. Kas dažnai susiduria su namų interneto ryšio problemomis rekomenduočiau pasiskaityti informatyvų straipsnį apie tai: https://www.bite.lt/profai/5-interneto-problemas. Jau man keletą kartų pagelbėjo, puiki atmintinė Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
zoloton 0 Parašė Rugsėjo 7 Pranešti Share Parašė Rugsėjo 7 laba informācija man Pranešimo nuoroda Dalintis kitose svetainėse
Recommended Posts
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti
Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti
Susikurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti Dabar